Upoznajte se s nama​

Tko smo mi?

DSD d.o.o. Zagorska 10, 10290 Zaprešić

Tim entuzijasta sa misijom pretvaranja mašte u stvarnost.
Tvrtka DSD d.o.o. posluje od 1993. godine i iza nas je punih 30 uspješnih godina bavljenja računovodstvenim uslugama. Kako je jednog dana jedan nesretni događaj značajno promijenio naše živote tako su se i značajno promijenili uvjeti za daljnji razvoj tvrtke. Došlo je vrijeme da se na tom području uvedu neke promjene. Mladi nasljednici tvrtke, novi vlasnici zasluženih diploma, obogaćeni novim znanjem, spremni za novi početak, svjesni su da je došlo vrijeme za nove ciljeve i nove avanture. Odluka je pala na smanjenje obima posla na polju računovodstva i uvesti nešto novo, dinamično i zanimljivo, a da se ujedno i može raditi od kuće, ne zato jer smo lijeni već zato što se želimo prilagoditi novim životnim uvjetima koji su nam dani. Ideja je bila da se prije svega pozabave ljudskim željama i njihovim ispunjavanjem, a u mnogo slučajeva pop kultura jedan je od glavnih izvora iz kojih takve želje potječu. Upravo je pop kultura ta koja ima učinak na svakodnevni život i motivira i stvara moć kako izgraditi odnose i otkriti vrijednosti koje cijenimo, kroz nju smo izloženi novim pričama, idejama, maštanjima i preko nje stječemo nova iskustva i postajemo svjesniji svijeta oko sebe. Inspirirani kolekcionarskim figuricama i kao sami ljubitelji pop kulture došli su na ideju da se otvori dabas.hr Internet trgovina kolekcionarskih figurica, mangi, plišanaca i sličnih proizvoda. U duhu raznolikosti, ideja je da se u ponudi nađu i drugi proizvodi s motivima ANIME likova i likova iz popularnih i uvijek gledanih crtića, filmova i serija. Tako ćete u našoj ponudi moći naći niz proizvoda poput čaša, bočica, šalica, posteljine, jastuka, ruksaka, pernica i mnogih drugih proizvoda na kojima ćete snivati svoje najljepše snove, iz kojih ćete piti svoju najdražu jutarnju kavu, koje ćete ponijeti na neku utakmicu, u teretanu, u školu, na posao ili pak na neko zanimljivo putovanje. Trudit ćemo se da se naš asortiman iz dana u dan bude bogatiji i zanimljiviji, a mi ćemo vas samouvjereno i hrabro pozvati da zajedno s nama uplovite u svijet mašte i ujedno razveselite sebe ili nekog svog odabirom proizvoda iz našeg šarolikog asortimana.

Misija i Vizija

Naša VIZIJA je biti na samom vrhu s ponudom i distribucijom našeg asortimana kako u Hrvatskoj tako i diljem cijele Europe, te steći potpuno povjerenje kupaca.

Naša MISIJA je da našim razvijanjem i stalnim unapređenjem stvorimo besprijekornu platformu dostupnu svima i svugdje. Želimo udovoljiti kupcima prepoznavanjem njihovih želja i potreba te im pružiti savršenu ponudu i sve aktivnosti ćemo usmjeriti ostvarenju tog cilja.

Zašto izabrati nas?

Vrijednosti na koje smo ponosni

zadovoljni kupac dabas

Zadovoljni kupci

Vaše zadovoljstvo je naša misija, što potvrđuju preporuke i recenzije zadovoljnih kupaca.

kvaliteta

Brižan odabir artikala

Biramo samo ono što bi i sami koristili, samo originalne i certificirane proizvode.

placanje

Sigurno plaćanje

Sigurnost vašeg plaćanja jamči svjetski broj jedan za online plaćanje Stripe s kojima smo partneri.

brza dostava

Brza dostava

U najkraćem mogućem roku proizvod šaljemo s našeg skladišta uz jamstvo povrata ukoliko vam proizvod ne odgovara.

O nama najviše govore osmjesi naših kupaca

Razloga za kupovinu na dabas.hr ima pregršt, provjerite našu ponudu i izaberite nešto za sebe.

 

DSD d.o.o. info

Web trgovina dabas.hr posluje unutar tvrtke DSD d.o.o. za računovodstvene usluge, koja je upisana u trgovački registar Trgovačkog suda u Zagrebu 11.12.1995. pod reg.ul. 1-38878 Temeljni kapital društva iznosi 2.866,81 Eur (21.600,00 Kn) uplaćen u cijelosti. Matični broj: 080273042 OIB: 58411464037 PDV ID broj: HR58411464037 Račun: Raiffeisenbank Austria d.d. IBAN: HR2724840081106687704 Član društva: Luka Dabelić