brzo i sigurno

Plaćanje i dostava

Ukoliko vam se nešto svidi na našem web shopu, potrudili smo se da do toga dođete što jednostavnije, brže i sigurnije.
Pažljivo birani kvalitetni i licencirani proizvodi.

Nudimo nekoliko načina plaćanja:

  • Brzo plaćanje kreditnom ili debitnom karticom
  • Plaćanje PayPal sustavom
  • Plaćanje na naš transakcijski račun
  • Plaćanje pouzećem kuriru po primitku pošiljke
    (vrijedi samo za Republiku Hrvatsku)

Besplatna dostava za sve narudžbe iznad 70€ u RH

Za narudžbe manje od 70€ dostava se naplaćuje 5€, ali vjerujemo da našom ponudom lako možete napuniti košaricu s minimalno 70€ i tako ostvariti besplatnu dostavu unutar Hrvatske kupujući u toplini vlastitog doma. Dostavom pokrivamo cijelu Hrvatsku. Dostavljamo na vašu adresu, a postoji i mogućnost dogovora za osobno preuzimanje u Zaprešiću. Rok isporuke vaših narudžbi je najčešće od 1-4 radna dana, ovisno o mjestu dostave. Pošiljke predajemo kurirskoj službi u manje od 24 sata.

NOVO! - Dostavljamo u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju

Zbog povećanog interesa za našim proizvodima, dabas.hr vam sada omogućuje dostavu u Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. Cijena dostave na vaše adrese u navedenim zemljama je fiksna. Dostava za Sloveniju se naplaćuje 9€, dok se za Bosnu i Hercegovinu i Srbiju naplaćuje 18€. Rok isporuke za Sloveniju je 1-4 radna dana. Rok isporuke za BiH i Srbiju je najčešće 4-8 radnih dana. Rok isporuke može biti i duži. Mogući dodatni troškovi carinjenja i poreza za dostave u BiH i Srbiju su na teret kupca. Vjerujemo kako će naši proizvodi opravdati troškove dostave te da će ispuniti sva vaša očekivanja!

 

NEW! - We now ship to the rest of EU

We have great news! We are now able to ship our packages to the rest of Europe! Transport costs range from 12€ to 18€, depends on where you are from, and they will be calculated while finishing the order. We ship to the following countries: Austria, Belgium, Bulgaria, the Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Italy, Latvia, Lithuania, Luxembourg, the Netherlands, Poland, Portugal, Slovakia, Spain and Sweden. Delivery dates are usually within 3-7 working days, but could be longer for some countries. We can't wait for you to get your packages and we are looking forward to your incoming orders! Unfortunately, our website is not available in English yet, but it is well-supported by Google Translate, so you won't have any trouble checking it out.

 

Jednostavan proces povrata unutar 14 dana

Ukoliko Vaš naručeni proizvod ne odgovara opisu ili je neispravan moguće ga je vratiti u roku od 14 dana od dana kada je potrošaču ili trećoj osobi određenoj od strane potrošača, a koja nije prijevoznik, proizvod predan u posjed. Primjerak obrasca za jednostrani raskid ugovora potrošač može elektronički ispuniti tako da klikne na: jednostrani raskid ugovora.